Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

14. 2. 2024

Terensko delo v svetovanju za zaposlene iz deprivilegiranih okolij: Priročnik za samostojno učenje

Naslovnica priročnika za samostojno učenje z naslovom Terensko delo v svetovanju za zaposlene iz deprivilegiranih okolij.

Priročnik za samostojno učenje je nastal v projektu Erasmus+ ReachOut, Terensko delo v svetovalni dejavnosti v izobraževanju odraslih za zaposlene iz deprivilegiranih okolij, 2022–2024. Glavni cilj projekta je bil izboljšati pristope v svetovalni dejavnosti v izobraževanju odraslih, da bodo v izobraževanje in usposabljanje vključeni tudi zaposleni iz deprivilegiranih okolij.

Priročnik je namenjen svetovalcem in vsem ostalim, ki se pri svojem delu srečujete s skupino zaposlenih iz deprivilegiranih okolij in/ali se strokovno ukvarjate z različnimi vidiki svetovanja in terenskega dela, z razvojem svetovanja in zagotavljanja pogojev za njegovo delovanje. Na podlagi izkušenj vseh štirih partnerskih držav (Avstrija, Češka Republika, Nemčija in Slovenija) smo v njem zapisali smernice in strokovne usmeritve. Z njimi želimo izboljšati pristope za doseganje zaposlenih z upoštevanjem svetovanja, senzibilnega za habitus zaposlenih iz deprivilegiranih okolij.

Prenesi publikacijo

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content