Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

InfO-mozaik

Informiranje
Naziv dejavnostiInfO-mozaik
Časovni okvirod leta 2008 dalje
FinancerMinistrstvo za vzgojo in izobraževanje
Kontaktna osebaErika Brenk
T: 01 584 2570
E: erika.brenk@acs.si
NAMEN

Namen InfO-mozaika je predstaviti strokovni in najširši javnosti ter medijem nacionalne in evropske podatke, kazalnike in vsebinske predstavitve ključnih področij izobraževanja in vseživljenjskega učenja odraslih. Kratki prispevki obogateni s statističnimi podatki in kazalniki s področja izobraževanja odraslih so dobrodošli za promocijsko-informativne namene, za strokovno delo in pripravo strokovnih člankov ter odgovore medijem.

CILJI

Strokovni in najširši javnosti ter medijem predstaviti nacionalne in mednarodne statistične podatke, kazalnike in aktualne vsebinske predstavitve ključnih področij izobraževanja odraslih.

OPIS

V InfO-mozaiku so objavljeni nacionalni in mednarodni statistični podatki, kazalniki in vsebinske predstavitve nekaterih ključnih področij izobraževanja odraslih. Prispevki so namenjeni strokovni in politični javnosti, ki deluje na področju izobraževanja odraslih, ter medijem, ki potrebujejo kratke informacije, pogosto podkrepljene z aktualnimi statističnimi podatki in kazalniki za pripravo člankov o izobraževanju.

AKTIVNOSTI

Periodično posodabljanje in nadgrajevanje ter objavljanje novih podatkov in vsebin s področja izobraževanja odraslih v spletni rubriki InfO-mozaik.

KLJUČNI DOSEŽKI

V spletni rubriki InfO-mozaik je objavljenih 108 prispevkov.

https://www.acs.si/knjiznica-in-viri/info-mozaik/

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content