Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

22. 10. 2020

Svetovalni pripomočki za učenje učenja

Zbirke svetovalnih pripomočkov so odgovor na potrebe svetovalcev, ki se soočajo z vse večjo raznolikostjo odraslih, ki se vključujejo v svetovanje, in z nujnostjo svetovanja na daljavo zaradi epidemije koronavirusa.

Drugi del celostne zbirke je zbirka 31 svetovalnih pripomočkov za učenje učenja. Ena od osrednjih usmeritev svetovalne dejavnosti je namreč odrasle usposobiti za učenje učenja do te mere, da se bodo v skladu s svojimi potrebami znali in zmogli uspešno učiti, se izobraževati in usposabljati vselej, ko bo to prispevalo h kakovosti njihovega življenja in povečalo njihove možnosti za uresničevanje lastnih potencialov.

Prvi del zbirke je izšel decembra 2019 in je vseboval svetovalne pripomočke za načrtovanje in razvoj kariere, sledila bosta pa še zbirka s pripomočki za vrednotenje in gradivo, ki bo celovito zajelo proces svetovanja zaposlenim.

Gradivo je nastalo v  projektu Strokovna podpora informativno svetovalnih dejavnosti in vrednotenju neformalno pridobljenega znanja 2016–2022.

Prenesi publikacijo

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content