Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

20. 12. 2021

Informativno-svetovalna dejavnost in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja za zaposlene 2016–2022

Knjižica povzema najpomembnejše ugotovitve projekta Strokovna podpora informativno svetovalni dejavnosti in vrednotenju neformalno pridobljenega znanja 2016–2022 (krajše Svetovanje za zaposlene 2016–2022). Predstavljene so tudi dejavnosti mreže izvajalcev svetovanja za zaposlene po Sloveniji, ki potekajo vzporedno v sklopu Javnega razpisa za financiranje dejavnosti informiranja in svetovanja ter za ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja od 2016 do 2022. Razpis podpira financiranje svetovalne dejavnosti v petnajstih konzorcijih z ljudskimi univerzami kot nosilkami svetovanja v izobraževanju  odraslih.

Rezultati projekta in knjižica so objavljeni na www.zaznanje.si, predstavljeni pa so bili tudi na zaključni konferenci Poti do znanja in novih priložnosti za vse zaposlene, ki je potekala 8. decembra 2021.

Projekt financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo Republike Slovenije za izobraževanje, znanost in šport, njegov nosilec pa je Andragoški center Slovenije.

Prenesi publikacijo

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content