Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

17. 4. 2020

Spoznaj svoj življenjski slog : spodbujanje trajnostnega razvoja v izobraževalnih programih za (mlajše) odrasle. 3, Globalna proizvodnja tekstila

V triletnem evropskem projektu Spoznaj svoj življenjski slog – Osveščanje za trajnostno (vzdržno) potrošnjo v izobraževalnih programih za manj izobražene odrasle (Know Your Lifestyle – Introducing Sustainable Consumption in 2’nd Chance Education – http://www.knowyourlifestyle.eu/) je nastal priročnikov, namenjenih učiteljem in drugim izobraževalcem odraslih, ki se pri svojem delu posvečajo tudi vprašanjem trajnostnega razvoja.

Priročnik sestavlja pet enot – vsaka v svojem zvezku, in sicer: Priročnost pametnih telefonov, Voda kot skupna dobrina, Globalna proizvodnja tekstila, Trajnostna energija ter Ne varčuj z lastno energijo! Energija človeka.

Napisan je tako, da učitelju omogoča neposredno implementacijo vsebin, saj ga poleg z osnovnimi podatki o obravnavanem problemu oskrbi tudi z metodami in navodili za izpeljavo ter učnimi gradivi, ki jih lahko uporabijo udeleženci.

Prenesi publikacijo

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content