Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

31. 8. 2020

UTŽO Ljubljana vabi k vpisu

Univerza za tretje življenjsko obdobje Ljubljana to jesen vstopa v 37. študijsko leto s sloganom Recimo znanju DA!. Zaradi omejitvenih ukrepov bodo večji del vpisa poskušali urediti na daljavo.

 

»Želja po znanju, razvoju, osebnosti rasti, socialni povezanosti ne usahne z nastopom izrednih razmer. To seveda ne pomeni, da ne bomo pri izvajanju izobraževalnih dejavnosti spoštovali in zagotavljali vseh predpisov: upoštevali bomo varnostno razdaljo med udeleženci študijskih skupin, poskrbeli bomo za razkužila, redno zračenje prostorov …«

Univerza za tretje življenjsko obdobje Ljubljana

Pregled izobraževalnih programov, ki jih bodo izvajali v novem študijskem letu, najdete na spletni strani http://www.utzo.si/studijski-programi/.

Izobraževalne dejavnosti se bodo odvijale na več načinov. En del izobraževanj bo potekal v predavalnici, kjer prostor omogoča upoštevanje predpisanih pravil za zaščito zdravja. Izvajali bodo tudi kombinirano učenje, tako da bo del izobraževanja potekal v živo v predavalnici, del pa na daljavo. Nekatera izobraževanja bodo izključno izvedli pred spleta, večinoma preko aplikacije Zoom.

 »V mesecu septembru vlagamo vsa naša prizadevanja v usposabljanje naših članov za vključitev v izobraževanje na daljavo. Tako organiziramo brezplačne začetne in nadaljevalne računalniške delavnice, za katere je veliko zanimanja med našimi starejšimi študenti. Pridobljeno znanje pa jim bo v pomoč tudi v drugih situacijah in okoljih.«

Univerza za tretje življenjsko obdobje Ljubljana

Več informacij o vpisu prek spleta, izobraževalnih programih, urniku in študiju na Univerzi za tretje življenjsko obdobje lahko prejmete vsako delovno dopoldne med 9. in 12. uro po telefonu ali po elektronski pošti (T: 01 4332 090, E: univerza3@siol.net).

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content