Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

Spletni portal VPNZ

Vrednotenje
Naziv dejavnostiSpletni portal Vrednotenje in priznavanje neformalnega znanja – VPNZ
Časovni okvirjunij 2016 – marec 2022
FinancerjaEvropski socialni sklad, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport
Kontaktna osebaUrška Pavlič
T: 01 5842 581
E: urska.pavlic@acs.si
NAMEN

Zbiranje in objava informacij ter aktualnega dogajanja na področju ugotavljanja, vrednotenja in priznavanja neformalno in priložnostno pridobljenega znanja na enem mestu.

CILJI

Cilja spletnega portala sta:

  • na enem mestu zbrati in objaviti informacije s področja ugotavljanja, vrednotenja in priznavanja neformalno in priložnostno pridobljenega znanja,
  • omogočiti dostop do njih tako strokovni javnosti kot posameznikom.
OPIS

Spletni portal Vrednotenje in priznavanje neformalnega znanja (VPNZ) smo razvili v ESS projektu Razvoj pismenosti ter ugotavljanje in priznavanje neformalnega učenja od 2011 do 2014, vzdržujemo in ažuriramo pa ga v aktualnem ESS projektu Strokovna podpora informativno svetovalni dejavnosti in vrednotenju neformalno pridobljenega znanja 2016–2021.

Preberi več

Vsebine spletnega portala VPNZ so prvenstveno sicer namenjene informiranju širše strokovne javnosti ter drugih o področju, istočasno pa so v podporo tudi izvajalskim organizacijam za izvajanje svetovanja in vrednotenja znanja za zaposlene ter drugim deležnikom, podjetjem, sindikatom, nosilcem politik idr.

AKTIVNOSTI

Vzdrževanje spletnega portala ter redna objava aktivnosti na področju ugotavljanja, vrednotenja in priznavanja neformalno in priložnostno pridobljenega znanja (dogodki, zakonodaja, strokovna gradiva idr.).

KLJUČNI DOSEŽKI

Vzpostavljen spletni portal za področje ugotavljanja, vrednotenja in priznavanja neformalno in priložnostno pridobljenega znanja in dostopnost aktualnih vsebin tako širši strokovni javnosti kot posameznikom.

http://vpnz.acs.si/portal

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content