Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

15. 6. 2022

Danes se začenja CONFINTEA VII

Strokovnjaki za izobraževanje odraslih z vsega sveta začenjajo danes tridnevno mednarodno konferenco o izobraževanju odraslih (CONFINTEA VII). Zbrani v maroškem Marakešu bodo oblikovali in okrepili zavezanost Unescovih držav članic k zagotavljanju možnosti za učenje vsem odraslim.

Konference se udeležuje tudi slovenska delegacija: Teja Dolgan, vodja Sektorja za izobraževanje odraslih na MIZŠ, dr. Nataša Potočnik, direktorica ACS, in mag. Jasmina Mirčeva (ACS).

V plenarnem zasedanju konference govorcev na visoki ravni bodo nastopili Njegovo veličanstvo maroški kralj Mohamed VI, Audrey Azoulay, generalna direktorica Unesca, Qu Dongyu, generalni direktor Organizacije Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo, ministri za izobraževanje z vsega sveta in visoki predstavniki Združenih narodov ter mednarodno priznani strokovnjaki za učenje in izobraževanje odraslih. Podrobnosti najdete v programu.

Udeleženci konference CONFINTEA VII bodo na 20 delavnicah, ki bodo potekale ves čas konference, spodbujeni k skupni izmenjavi mnenj o izzivih in rešitvah za posamezne teme, povezane z učenjem in izobraževanjem odraslih (ALE).

Vsa zasedanja konference bodo predvajali v živo, zato vabimo k ogledu.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content