Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

20. 1. 2023

Zadnja izdaja e-informatorja Vizija kohezija za preteklo leto

V Službi vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko ugotavljajo, da so izpolnili cilje, postavljene v letu 2022. Minister dr. Aleksander Jevšek se vsem sodelujočim zahvaljuje za aktiven prispevek.

V zadnjem novičniku za preteklo leto napovedujejo posodobitev javnega potniškega prometa v Novi Gorici in spodbujanje trajnostne mobilnosti v Ljubljani.

Aktualni razpisi se nanašajo na projekte, vezane na trajnostno mobilnost, krožno gospodarstvo, štipendiranje, krepitev digitalnih kompetenc, zdravje, varnost in drugo. Prijavijo jih lahko gospodarske ali javne ustanove, posebna kategorija so občine. Številne priložnosti napovedujejo v okviru Transnacionalnih programov in Interreg Europe v obdobju 2021–2027.

Kolaž slik, ki prikazuje vsebino septembrske številke Vizije kohezije.

Do 31. januarja je odprt natečaj za nagrade Novega evropskega Bauhausa.

V novičniku predstavljajo tudi novi zbornik programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov, kjer so predstavljeni rezultati programa KOC 3.0 (2019–2022). S pilotnim modelom poklicne rehabilitacije odgovarjajo na potrebe posameznikov, ki se vračajo na delo po daljši bolniški odsotnosti, in njihovi delodajalcev. Ponujajo številne odlične ideje za izlet po poteh evropskih sredstev in povezave na koristne spletne strani, kjer lahko o vsem zapisanem dobite več informacij.

Na novičnik se lahko naročite

Želimo Vam prijetno branje!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content