Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

21. 9. 2022

Začenjajo se Dnevi svetovanja za znanje

Izkoristite priložnost za nasvet o izobraževanju in pridite na 18. Dneve svetovanja za znanje, ki bodo letos po vsej Sloveniji potekali med 21. in 23. septembrom v organizaciji središč ISIO (Informiranje in svetovanje v izobraževanju odraslih) in SSU (Središča za samostojno učenje) ter Andragoškega centra Slovenije.

Z dogodki v teh treh dneh želimo povečati prepoznavnost središč v lokalnem okolju in odrasle informirati o možnostih svetovanja ter dostopu informacij o:

  • možnostih vpisa v formalne in neformalne izobraževalne programe ter druge oblike izobraževanja;
  • možnostih ugotavljanja in dokumentiranja predhodno pridobljenega znanja;
  • možnostih svetovanja za načrtovanje in razvoj kariere;
  • možnostih samostojnega učenja;
  • možnostih sofinanciranja izobraževanja/usposabljanja.
Pasica DSZZ 2022

V času Dnevov bo vseh 35 središč ISIO in SSU skupaj s partnerskimi organizacijami izpeljalo okrog 180 brezplačnih dogodkov na različnih javnih mestih, kjer so informacije dostopne čim več odraslim (npr. stojnice znanja na mestnih trgih, v nakupovalnih centrih, dnevi odprtih vrat). Organizirala bodo tudi veliko število brezplačnih delavnic, predavanj.

En dan bo namenjen promociji ugotavljanja in dokumentiranja. Poimenovali smo ga Dan za skrito znanje. Z različnimi aktivnostmi, dogodki bodo predstavljene možnosti ugotavljanja, dokumentiranja in vrednotenja predhodno pridobljenega znanja.

Pasica Dneva za skrito znanje

V iskalniku dogodkov 2022 izberite dogodek v vam najbližjem kraju in naredite korak naprej!

Središča ISIO in SSU in njihove partnerske organizacije dogodke oglašujejo tudi na svojih spletnih straneh, družbenih omrežjih pod ključnikom #svetujemoZAznanje22.

V okviru Dnevov smo pripravili časopis INFO – Svetujemo za znanje 2022/23.

Naslovnica INFO Svetujemo za znanje in citat.

Leto 2022 je posebej slovesno za tri središča ISIO, ki praznujejo 20-letnico svojega delovanja. Svoja vrata odraslim so središča Jesenice, Postojna in Zasavje odprla v letu 2002. V teh središčih bodo obletnici posvetili posebno pozornost.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content