Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

20. 9. 2023

Začenjajo se Dnevi svetovanja za znanje 2023

V tretjem tednu septembra že tradicionalno organiziramo Dneve svetovanja za znanje. Letošnji se začenjajo danes, 20., in bodo potekali do petka, 22. septembra. Pripravlja jih vseh 35 organizacij, ki izvajajo svetovalno dejavnost v izobraževanju odraslih kot javno službo.

Pasica DSZZ 2022

Po vsej Sloveniji bodo izpeljali številne dogodke – zvrstilo se jih bo več kot 200: od brezplačnih delavnic do promocijskih stojnic. Z njimi želijo nagovoriti čim širši krog odraslih in jim predstaviti svojo dejavnost. Letošnji Dnevi potekajo pod okriljem Evropskega leta spretnosti.

Letošnje Dneve svetovanja za znanje je s svojim nagovorom o pomenu digitalnega znanja podprla ministrica za digitalno preobrazbo, dr. Emilija Stojmenova Duh.

Poudarek Dnevov svetovanje za znanje 2023 je na digitalnih znanjih, spretnostih in kompetencah, zato je letošnji tematski dan Dan za digitalno znanje. Termin organizacije izberejo same, pomembno je, da je v času Dnevov in da so pripravljene aktivnosti povezane s tematiko digitalizacije.

Naslovnica INFO Svetujemo za znanje in citat.

Ob Dnevih svetovanja za znanje smo pripravili različno promocijsko gradivo in časopisa INFO – Svetujemo za znanje. Vabimo vas, da si ogledate oddajo Dobro jutro, kjer sta 19. septembra gostovali mag. Tanja Vilič Klenovšek (ACS) in svetovalka Dragica Glažar (Cene Štupar – CILJ).

Vse dogodke, ki bodo po Sloveniji potekali od 20. do 22. septembra 2023, najdete tukaj.

Vabljeni, k ogledu in obisku!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content