Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

23. 9. 2020

Začenjajo se Dnevi svetovalnih središč

Danes se pričenjajo 16. Dnevi svetovalnih središč, ki  letos sodijo v skupno akcijo TVU. Tečejo po vsej Sloveniji prav v času, ko se odraslih odločajo za vpis v izobraževanje – med 23. in 25. septembrom.

Z dogodki v teh treh dneh želimo povečati prepoznavnost središč ISIO v lokalnem okolju in ljudem predstaviti, kakšne možnosti svetovanja in podpore središča ponujajo. Hkrati želimo promovirati učenje in izobraževanje ter spodbuditi odrasle k sodelovanju v formalnih in neformalnih izobraževalnih programih.

Vsa središča ISIO bodo v sodelovanju s svojimi partnerji do petka (pa tudi v naslednjem tednu) organizirala skoraj 150 različnih brezplačnih dogodkov. Med njimi nam omenimo stojnice znanja, različne delavnice, brezplačna vrednotenja jezikovnih znanj, svetovane tujcem, dneve odprtih vrat ljudskih univerz, svetovalne kotičke, kontaktne oddaje posvete in druge dogodke.

Letos 5 središč (Koroška, Ljubljana – CDI Univerzum, Posavje, Ptuj in Velenje) praznuje 15. letnico delovanja. Povsod bodo jubilej obeležili z različnimi dogodki, v Ljubljani že danes s posvetom.

Kot že vrsto let doslej spremlja letošnje dogajanje ob Dnevih svetovalnih središč tudi nova izdaja glasila Info ISIO 2020–2021. Preberite navdihujoče zgodbe ljudi, ki jim je izobraževanje spremenilo življenje!

Jutri, 24. septembra, v 11 središčih poteka Dan za znanje. Svetovalci središč bodo skupaj s sindikalnimi zaupniki informirali in svetovali zaposlenim v različnih podjetjih, nekatera središča pa bodo organizirala tudi dogodke za delodajalce. Ta dogodek poteka v okviru sodelovanja središč v regijskih mrežah pri Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije, znotraj projekta Za krepitev socialnega dialoga.

Izberite med dogodki, ki jih ponujajo na 16. Dnevih svetovalnih središč, in izkoristite priložnost za nasvet o izobraževanju.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content