Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

31. 5. 2022

Z Andragoškim kolokvijem bomo počastili 30-letnico delovanja ACS

Andragoški center Slovenije (ACS) v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) že od leta 1997 organizira Andragoški kolokvij (AK), osrednje strokovno srečanje na državni ravni. Kolokvij je namenjen osvetlitvi sodobnih tem ter izmenjavi dosežkov in stališč raziskovalcev, teoretikov in praktikov na področju izobraževanja odraslih in vseživljenjskega učenja.

Na letošnjem Andragoškem kolokviju, ki bo 7. junija v Ljubljani, bomo obeležili 30 let delovanja ACS. Osrednji strokovni dogodek TVU bo hkrati tudi osrednji slovesni dogodek praznovanja našega jubileja.

Pasica 26. Andragoškega kolokvija.

Razmišljali bomo o vlogi ACS pri razvoju izobraževanja odraslih v Sloveniji ter izzivih in skritih vprašanjih, povezanih z učenjem odraslih za svet, ki se rojeva. Pripravljamo pa tudi kulturni program in družabno srečanje z vsemi, ki si skupaj z nami prizadevate za razvoj kulture izobraževanja odraslih in vseživljenjskega učenja.

Srečali se bomo v živo in po spletu, zato da bi v pogovor, na katerem bomo gostili vidne domače in tuje strokovnjake, vključili čim večji del skupnosti izobraževanja odraslih. Vabljeni k prijavi.

Spremljajte nas na spletni strani 26. Andragoškega kolokvija.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content