Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

20. 3. 2023

Vrednost portala Kam po znanje prepoznavajo tudi ustanove

Portal Kam po znanje uporablja pri iskanju informacij o ponudbi izobraževanja in učenja vse več ljudi. Po njem posegajo tudi delodajalci in kadrovski delavci, ki iščejo programe usposabljanj in izpopolnjevanj za svoje zaposlene. Objavljene informacije so koristne v informativno-svetovalni in raziskovalni dejavnosti v izobraževanju odraslih. Bogato in raznovrstno ponudbo programov usposabljanja in izpopolnjevanja pa najdejo tudi izobraževalci odraslih za svoj strokovni in osebni razvoj.

Odziv izvajalcev izobraževanja in učenja za predstavitev načrtovane ponudbe izobraževanja in učenja za odrasle na portalu je vse večji. V letu 2022 je svojo izobraževalno ponudbo objavilo 267 ustanov, ki so nudile odraslim več kot 3.700 različnih programov tako formalnega kot neformalnega izobraževanja in učenja.

Predstavile so se različne ustanove. Med njimi so srednje šole, ki poleg mladine izobražujejo tudi odrasle, zasebne ustanove in zasebne šole za izobraževanje odraslih, ljudske univerze, društva in zveze društev, zavodi, knjižnice, muzeji, galerije, inštituti, zbornice ter številne druge ustanove, ki izvajajo izobraževanje in učenje odraslih. Številne so se predstavile prvič.

Vsako leto analiziramo ponudbo izobraževanja in učenja odraslih, objavljeno na spletni strani Kam po znanje – Pregled ponudbe izobraževanja odraslih. Oglejte si končno poročilo za leto 2022, kjer so predstavljeni ključni izsledki.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content