Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

30. 4. 2020

VKO novičnik – april 2020

Tokratni novičnik se osredotoča na ponudbo zanimivega branja ter audio in video vsebin. Med drugim vabijo k ogledu posnetka spletnega seminarja z naslovom  Inclusive Societies Investing in their People, ki sta ga 15. aprila pripravila Mednarodno združenje za šolsko in poklicno svetovanje (IAEVG) in mreža Euroguidance. Na voljo bo do 5. maja.

Izvajalce storitev vseživljenjske karierne orientacije in oblikovalce politik na tem področju vabijo branju zaključnega poročila študije obstoječih politik in praks vseživljenjske karierne orientacije v EU s fokusom na trendih, izzivih in priložnostih (Lifelong guidance policy and practice in the EU : Trends, challenges and opportunities), ki ga je v začetku aprila objavila Evropska komisija.

Ponujajo pa tudi dostope do posnetkov zanimivih spletnih predavanj kariernega portala Optius, na primer o organizaciji družinskega življenja in dela v času koronavirusa ter učinkoviti izvedbi zaposlitvenega intervjuja na daljavo, ali vabijo k brezplačnemu ogledu Cikla predavanj Pozitivna psihologija na portalu VideoLectures.net.

Vse to in še več lahko preberete v aprilskem VKO novičniku ali pa na e-portalu o vseživljenjsko karierni orientaciji VKO točka, kjer se lahko naročite na e-novice.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content