Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

6. 5. 2024

Vabljeni na največji Sejem zaposlitvenih priložnosti v Sloveniji

Razmišljate o zaposlitvi? Se sprašujete, kako bi pridobili štipendijo ali se dogovorili za opravljanje prakse? Vas zanimajo možnosti prekvalifikacije, usposabljanja? 

Vse odgovore boste dobili na enem mestu. Vabimo vas, da se udeležite Sejma zaposlitvenih priložnosti, ki bo v četrtek, 9. maja 2024, od 10. do 18. ure na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Izkoristite enkratno priložnost, saj se boste lahko na enem mestu predstavili okoli 250 delodajalcem, ki skupaj zaposlujejo več kot 116.000 delavcev. Predlagamo, da na spletni strani zavoda za zaposlovanje izberete za vas zanimive delodajalce in na razgovor prinesete svoj življenjepis.

Slika s piktogrami različnih poklicev, ki vabi na Sejem zaposlitvenih priložnosti.

Na voljo bodo tudi celovite informacije o poklicih, možnostih usposabljanja, izobraževanja in štipendiranja, poklicni in zaposlitveni rehabilitaciji, delovnopravni zakonodaji in varstvu pravic, pokojninskem in invalidskem zavarovanju, zaposlovanju tujcev, delu v tujini itd.

Andragoški center Slovenije bo sodeloval na stojnici Svetovanje na enem mestu. Z nami bodo tudi svetovalci v izobraževanju odraslih s CDI Univerzuma in zavoda Cene Štupar – CILJ. Oglejte si letak Svetujemo za znanje.

Vstop je prost.

Več na spletni strani zavoda za zaposlovanje: https://www.ess.gov.si/iskalci-zaposlitve/sejem-zaposlitvenih-priloznosti/.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content