Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

19. 12. 2023

Vabimo k branju zadnje letošnje številke e-Novičk ACS

Že pol stoletja je minilo od začetka študija andragogike na FF UL. Kaj so ob tem povedali zaslužni strokovnjaki in kako sama doživlja to lepo obletnico, preberite v prispevku z naslovom Vse najboljše, draga andragogika.

»Je v projektu  Podnebni cilji v vzgoji in izobraževanju še kaj odprtega?«, sprašuje vodja tega projekta in seveda kar sama odgovarja. Predstavlja kar nekaj novosti.

Evropsko leto spretnosti se je prevesilo v drugo polovico. Pobuda se je dobro prijela, zato v EK razmišljajo o njenem podaljšanju.

Kolaž slik, ki prikazuje vsebino decembrske številke e-Novičk ACS 2023.

V e-Novičkah povzemamo tako domače kot tuje vire in dogajanje na EPALE. V rubriki Migracije in izzivi večkulturnosti preberite osupljiv intervju s 26-letno Oleksandro, ki svoj ukrajinski izvor povezuje s slovensko prihodnostjo. 

Zanimivi prispevki so se nabrali v rubriki Kotiček je vaš. Pripovedujejo zgodbe o uspehih, priznanjih, zadovoljnih učečih se in učiteljih v izobraževanju odraslih.

Obogatite to živahno rubriko tudi vi. Pošljite nam prispevke s fotografijami najpozneje 10. januarja in objavljeni bodo v prihodnji številki, ko se bo pisalo leto 2024. 

Želim vam prijetno branje predstavljenih in vseh drugih člankov, ki jih boste našli v decembrski številki e-Novičk ACS.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content