Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

19. 9. 2019

Vabimo k branju septembrske številke e-Novičk ACS

Najnovejša številka e-Novičk Andragoškega centra Slovenije prinaša številne zanimive informacije iz domačih in mednarodnih logov.

Pred nami so strokovni dogodki: Regijska konferenca EPALE in zaključna konferenca EPUO, Dnevi svetovalnih središč – ob tej priložnosti je izšel tudi časopis Info ISIO –, Festival za tretje življenjsko obdobje, Izzivi svetovanja za znanje zaposlenih …

V tokratni številki nekaj več prostora namenjamo predstavitvam novih publikacij ter povzetkom iz drugih virov, opozarjamo na razpis za Priznanja ACS za promocijo učenja in znanj 2019, v rubriki Kotiček je vaš pa obujamo spomine na poletna doživetja.

Ne spreglejte pa tudi jesenskih posvetov, konferenc, festivalov …, ki se bodo zvrstili vse tja do srede oktobra.

Na obzorju so številni dogodki, prireditve in projekti, ki bodo polnili naslednje mesece. V oktobrski številki bomo s teh dogodkov poročali in objavili fotografije. Povabili vas bomo na Letni posvet o izobraževanju odraslih.

Prepričani smo, da se tudi pri vas veliko dogaja. Prispevke za rubriko Kotiček je vaš nam pošljite najpozneje v sredo, 9. oktobra.

Objavljene prispevke lahko komentirate in delite na spletnih družbenih omrežjih ter tako poskrbite za še boljšo promocijo svojih programov, projektov, dogodkov …

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content