Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

12. 12. 2022

Vabimo k branju novembrske številke glasila UIL Bulletin

V tokratni številki glasila Unescovega inštituta za vseživljenjsko učenje (UIL) boste našli informacije o novembrskem zasedanju upravnega odbora UIL, na kateri so pregledali rezultate dela Inštituta v preteklem letu ter sprejeli delovni načrt in proračun za leto 2023. Glede na trenutne globalne izzive so poudarili vse večji pomen celostne vizije vseživljenjskega učenja in nujnost, da se ta vizija finančno podpre tako na mednarodni kot nacionalni ravni.

Pisali so tudi o praznovanju: visoki gostje in partnerji z vsega sveta so od 26. do 27. oktobra v Hamburgu in na spletu praznovali 70. obletnico UIL. UIL, edini inštitut v sistemu Združenih narodov, ki je v celoti posvečen vseživljenjskemu učenju, že sedem desetletij uspešno podpira države članice pri razvoju politik in praks, ki vsem zagotavljajo priložnost za učenje. 

Novembrsko glasilo prinaša tudi novice o delavnicah in simpozijih, zgodbe o učiteljih in učencih z vsega sveta, predstavlja nove publikacije, prihajajoče dogodke in še veliko več.

Preglejte celotno vsebino novičnika in se nanj naročite.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content