Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

16. 6. 2020

Vabimo k branju junijske številke e-Novičk ACS

Tik pred poletnimi počitnicami prihajajo med vas junijske e-Novičke ACS. Nekoliko se še oziramo na koronačas, večinoma pa predstavljamo tekoče in nastajajoče projekte. Med drugim vabimo k prijavi dogodkov v Nacionalnem mesecu skupnega branja, ki bo letos ena od skupnih akcij Tedna vseživljenjskega učenja – TVU. Izobraževalce odraslih spodbujamo, da vpišite svoje programe izobraževanja in učenja za leto 2020/2021 na portal Kam po znanje. Vabimo k obisku spletna stran Kakovost izobraževanja odraslih, ki je te dni dobila tudi svojo angleško različico. Veseli smo, da se je v zadnjem času povečala uporaba videovodičev, ki smo jih na ACS pripravili v letih 2017 in 2018 ter so na voljo na portalu SSU.

Vas zanima, kaj se dogaja na lokalni ravni? Preglejte rubriki Kotiček je vaš ter Novi koronavirus in mi.

V junijski številki e-Novičk lahko preberete še druge zanimive vsebine, zato izberite sami in delite priljubljene objave na svojih spletnih družbenih omrežjih.

Poletna številka e-Novičk bo izšla sredi avgusta. Seznanite naše bralce o dogajanju v lokalnem okolju – prispevke in fotografije pošljite najpozneje v sredo, 5. avgusta, na naslov: e-novicke@acs.si.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content