Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

2. 4. 2019

Vabilo na usposabljanje o globalnem učenju v času negotove prihodnosti

Platforma SLOGA vabi na dvodnevno usposabljanje z naslovom Globalno učenje v času negotove prihodnosti. Dogodek, ki ga bosta vodila priznana strokovnjaka dr. Rene Suša in prof. dr. Vanessa Andreotti, bo 11. in 12. aprila 2019 med 9. in 15. uro v prostorih Sloge, Metelkova 6, Ljubljana, 2. nadstropje). 

Udeleženci se bodo seznanili z orodji za kritično razumevanje teorije in prakse globalnega učenja ter z  inovativnimi metodološkimi pristopi za poglabljanje refleksij in tkanje novih povezav v okviru svojega dela. Usposabljanje bo ponudilo nabor shem in izkušenj, ki bodo prisotnim pomagale odkriti mejna področja lastnih predstav, želja in idealov, vezanih na (globalne) družbene spremembe ter ‘odkleniti skrite možnosti’ v lastni pedagoški praksi.

Dogodek, ki bo deloma potekal v angleškem jeziku, je namenjen vsem, ki se kakorkoli ukvarjajo oziroma se soočajo z izzivi globalnega učenja. 

Usposabljanje je del aktivnosti v projektu Bridge 47.  Omejenemu številu udeležencev bo udeležba na usposabljanju omogočena brez plačila kotizacije, za ostale pa je cena dvodnevnega usposabljanja 50 EUR. 

Več informacij in podrobnejši program usposabljanja najdete tukaj, prijavite pa se lahko prek spletnega obrazca.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content