Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

4. 5. 2020

Vabilo na spletni tečaj o organizaciji časa in postavljanju prioritet

Dobra organizacija časa sodi med eno najpomembnejših veščin 21. stoletja.

Mag. Irena Deželak, ustvarjalka tokratnega spletnega dogodka, nas v predstavitvi spletnega tečaja sprašuje, ali smo si kdaj zaželeli, da bi imel dan več ur, da bi lahko opravili vse, kar smo si zadali?

Pravzaprav imamo vsi 24 ur na dan, nismo pa vsi enako učinkoviti v porabi tega časa.

V predavanju nam bo predavateljica predstavila preverjene praktične tehnike za obvladovanje časa, in sicer: kako in zakaj delujejo in kako jih boste prenesli v svojo konkretno prakso in s tem izboljšali kakovost svojega dela in posledično svojega življenja.

Ko boste začeli več časa namenjati svojim prioritetam, boste ugotovili, da nimate časa za ukvarjanje z nepomembnimi rečmi, ki so vam doslej kradle čas. Mnogim stvarem bi se lahko izognili – ali bi jih opravili drugi ali pa jih sploh ne bi bilo treba narediti.

Dennis E. Hensley

Pridružite se spletnemu tečaju o organizaciji časa, ki bo jutri, 5. maja, med 18. in 19. uro. Prijavite se lahko tukaj

Brezplačni spletni tečaj bo potekal v živo. Spremljate ga lahko na telefonu, tablici ali računalniku. Na tečaju v živo lahko predavateljici pisno postavljate vprašanja, na katera bo takoj odgovorila. Po tečaju pa vam bo na voljo tudi posnetek za kasnejši ogled.

Predavanje pripravljajo na spletni platformi MojeZnanje.si, ki omogoča vsakomur dostop do najnovejših znanj z različnih področij. Na voljo je že več kot 500 tečajev.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content