Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

8. 5. 2018

Vabilo k sodelovanju v Evropskem tednu trajnostnega razvoja

Evropski teden trajnostnega razvoja (ETTR) bo tudi letos potekal na območju celotne EU z namenom spodbujati k organiziranju aktivnosti, projektov in dogodkov za uresničevanje Agende 2030. Ministrstvo za okolje in prostor vabi k prijavi dogodkov, ki bodo potekali med 30. majem in 5. junijem ter nekoliko širše, in so uglašeni s cilji trajnostnega razvoja. Za večjo predstavljivost tematskih aktivnosti je vzpostavljen spletni portal, na katerem so tudi osnovne informacije o pobudi. ETTR tako predstavlja priložnost za bolj celosten pristop h komuniciranju o trajnostnem razvoju v Sloveniji, pa tudi za promocijo na evropski ravni.

Opis dogodka lahko prireditelji posredujejo v objavo na vseevropski platformi. Hkrati pa vabijo vse, ki pripravljajo dogodek v maju ali juniju, da ga v okviru možnosti skušajo prestaviti v časovni okvir ETTR.

Prijava na ETTR poteka preko spletne strani. Za večjo prepoznavnost in odmevnost so na voljo tudi promocijska gradiva v slovenščini: vabilologotip in obvestilo o dogodku. Ta gradiva so objavljena tudi na spletni strani ETTR.

Vir: spletna stran MOP

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content