Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

31. 5. 2022

V Zelenem tednu EU 2022 bo tudi 17. mednarodna konferenca IRDO

Zeleni teden EU je vsakoletna priložnost za razpravo o evropski okoljski politiki z oblikovalci politik, vodilnimi okoljevarstveniki in deležniki iz Evrope in izven nje.

Hibridna konferenca letošnjega Zelenega tedna se je začela 30. maja z razpravo na visoki ravni o tem, kaj se dogaja z okoljsko politiko EU v času krize. Danes bodo v središču pozornosti trije pomembni vidiki preobrazbe – krožno gospodarstvo, ničelno onesnaževanje in biotska raznovrstnost. Ves teden pa bodo po vsej Evropi in zunaj nje potekali partnerski dogodki.

Eden takšnih je tudi 17. mednarodna konferenca IRDO Družbeno odgovorna družba 2022, ki jo 2. in 3. junija letos organizirajo pod naslovom Zeleni, digitalni in vključujoči prehod: kako ga izpeljati?.

S konferenco želijo raziskati, kaj lahko mladi, raziskovalci, učitelji, strokovnjaki, menedžerji in vsi drugi počnemo skupaj z vidika zelenega, digitalnega in vključujočega prehoda in kaj moramo storiti, da vključimo osebno, poslovno in družbeno odgovornost do družbenega in naravnega okolja, v katerem delujemo.

Podrobnosti o konferenci najdete tukaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content