Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

8. 11. 2021

V oktobrskem VKO novičniku povzemajo opravljeno delu v oktobru in se ozirajo naprej

V okviru projekta Razvoj storitev vseživljenjske karierne orientacije in nadaljnja krepitev Nacionalne koordinacijske točke za vseživljenjsko karierno orientacijo (NKT VKO) so pripravili spletno predavanje z naslovom Terapija sprejemanja in predanosti: dodana vrednost sodobnemu kariernemu razgovoru.  Gostili so odlično predavateljico Julio Yates, doktorico psihologije iz Londonske Univerze. Vse, ki ste to odlično predavanje zamudili, vabijo, da preberete kratek prispevek o konceptu ACT terapije.

V tokratnem novičniku izpostavljajo 2. sklop etičnih smernic VKO – Sodelovanje z drugimi strokovnjaki in vodji.

Naslovna slika VKO novičnika oktober 2021.

V branje ponujajo nekaj zanimivih virov, med njimi Globalni okvir temeljnih spretnosti za življenje in delo v 21. stoletju in Praktikantov vodnik po neraziskanih vodah kariernega svetovanja: perspektiva kritične refleksije.

Napovedujejo izobraževalne dogodke in konference v novembru.  V okviru Virtualnega kariernega sejma poklicev in izobraževanja 2021, ki bo v tem mesecu, bodo pripravili predavanje z naslovom Svetovni splet – možnosti za kariero ali nevarnost za razvoj zasvojenosti.

Obiščite spletno mesto VKO točka. Starejše številke VKO novičnika si lahko ogledate v arhivu, na glasilo pa se lahko tudi naročite.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content