Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

17. 9. 2020

V novi številki e-novic Slovenske univerze za tretje življenjsko obdobje vabijo k vpisu v svoje programe

Septembrske e-novice SUTŽO se začenjajo s prispevkom, ki nosi pomenljiv naslov Zdaj je čas modrosti, zdaj ni čas za porabništvo. Preberite, tiče se vseh nas! V njem pozivajo člane, da so prilagodljivi, sodelujoči, razumevajoči in solidarni. Te lastnosti so bolj kot kadar koli doslej moralno in družbeno potrebne. »Zdaj ni čas za porabništvo v slogu »Meni pa to ne paše«. Pomagajte sebi in vsem nam, da univerzo ohranimo,« so zapisali.

V nadaljevanju pišejo o tem, zakaj ne moremo kar čakati, da covid-19 mine. Biti moramo dejavni in nadaljevati z učenjem na različnih področjih bivanja, zato vabijo k vpisu v programe SUTŽO.

Vabijo k ogledu posnetka oddaje Tednik (TV Slovenija 1), v kateri  prof. dr. Ana Krajnc in študentke UTŽO Ljubljana spregovorijo o pomenu izobraževanja starejših v nekdaj tako imenovani visoki starosti; povzemajo dogajanje na dveh konferencah Biti mlad sto let ter Ni meja, da si delimo … in si prizadevamo za druge; poročajo tudi o šestih prispevkih in dveh nagradah njihovim študentkam na temo osebnega kulturnega zaklada (CODANEC). V rubriki Napovedujemo, vabimo pa vas obveščajo o dogodkih do konca septembra.

To je le nekaj poudarkov iz vsebine tokratnih e-novice SUTŽO. Vabljeni k branju!

Obiščite tudi spletne strani SUTŽO, kjer se lahko na spletne novice tudi prijavite.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content