Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

17. 6. 2022

V junijskih e-Novičkah se osredotočamo na 30-letnico ACS

Jubilej smo zaznamovali na 26. Andragoškem kolokviju. Predstavljamo pa tudi pogled Sonje Klemenčič, ki je sodelovala pri snovanju številnih programov in dejavnosti ACS.

V sliki in besedi osvetljujemo dogodke TVU, posebno Parade učenja v 17 krajih po Sloveniji. Vabimo na zaključno konferenco Razvoj kompetenc odraslih. Povzemamo glavne poudarke slovenskih in mednarodnih publikacij. Prikazujemo in razlagamo presenetljive rezultate EUROSTAT-a o vključenosti odraslih v izobraževanje.

Ne spreglejte rubrike EPALE, kjer med drugim vabijo na naslednji Zajtrk z EPALE ter poročajo s VI. Regijska konferenca EPALE, kjer so razpravljali o izzivih uspešne socialne integracije.

Kolaž slik, ki prikazuje vsebino junijske številke e-Novičk ACS 2022.

Marija Metlika je pripravila še eno zanimivo reportažo s pohodov GOGO (Gibalno ovirani gore osvajajo). Oglasili pa ste se tudi iz drugih krajev in ustanov. Vaše prispevke smo objavili v rubriki Kotiček je vaš.

Prispevki za to rubriko v poletni številki že prihajajo. Jih pripravljate tudi v vaši organizaciji? Pošljite nam jih najpozneje 16. avgusta – v tem primeru bodo objavljeni pred koncem poletja.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content