Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

14. 2. 2023

V januarski Viziji koheziji vabijo na novo spletno mesto evropskasredstva.si

V prvi letošnji številki Vizije kohezije ne spreglejte novih in aktualnih javnih razpisov ter najnovejših informacij o odobrenih evropskih sredstvih.

Program evropske kohezijske politike v obdobju 2021–2027 v Sloveniji je potrjen. Z novim finančnim obdobjem je na voljo novo enotno spletno mesto https://evropskasredstva.si/, kjer so na voljo vse informacije o priložnostih evropskega financiranja na enem mestu. Nadaljujejo tradicijo širjenja dobrih zgodb in priložnosti, ki jih nudijo evropska sredstva, zato so FB profil EU Skladi skladno z imenom nove spletne strani uradno preimenovali v Evropska sredstva: https://www.facebook.com/EUSredstva.

Kolaž slik, ki prikazuje vsebino septembrske številke Vizije kohezije.

Med drugim vas v novi številki čakata dve uspešni zgodbi, spisani z evropskimi sredstvi: predstavljajo Hišo Gustav in Dnevni center za starejše v neposredni bližini Doma starejših občanov Trebnje. Najdete pa tudi zanimive ideje za izlet: vabijo v čezmejni geopark na Krasu in pravljične parke v madžarskih in slovenskih naseljih Nagyrécse, Magyarszerdahely, Dobrovnik in Moravske Toplice.

Na novičnik se lahko naročite.

Želimo Vam prijetno branje!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content