Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

18. 5. 2020

Usposabljanje strokovnih delavcev za vpeljavo inštrumenta SVOS je v polnem teku

Na Andragoškem centru bomo v okviru projekta ESS Strokovna podpora področju pridobivanja temeljnih kompetenc 2016-2022 17.000 odraslim omogočili, da ocenijo svoje besedilne in matematične ter spretnosti reševanja problemov v tehnološko bogatih okoljih spretnosti z inštrumentom SVOS (Spletni vprašalnik ocenjevanje spretnosti). Dostop do spletnega inštrumenta SVOS je po novem za odrasle možen tudi z oddaljenim dostopom prek lokalnih točk SVOS (na primer izvajalci javnega razpisa Razvoj temeljnih in poklicnih kompetenc, podjetja in druge ustanove).

8. maja smo začeli z izvedbo usposabljanja prve skupine strokovnih delavcev za vpeljavo inštrumenta SVOS v izbranih organizacijah za izobraževanje odraslih. Razvili in organizirali smo ga z namenom, da jih usposobimo za samostojno izvajanje individualnega ocenjevanja spretnosti odraslih z inštrumentom SVOS in uporabo rezultatov individualnega ocenjevanja v okviru dejavnosti izobraževanja za dvig kompetenc odraslih v svojih organizacijah.

Usposabljanje, ki se bo zaključilo 20. maja, v celoti poteka na daljavo v obliki video konferenc v kombinaciji s samostojnim delom.

Če ste tudi vi že odločeni in pripravljeni sodelovati, se nam oglasite. Vključite vašega strokovnega sodelavca v usposabljanje strokovnih delavcev za vpeljavo inštrumenta SVOS in postanite lokalna točka SVOS. Veselimo se skoka v nove izzive skupaj z vami! Vaše prijave pričakujemo na naslov: darija.premk@acs.si.

Več informacij o inštrumentu SVOS si lahko preberete tukaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content