Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

18. 12. 2020

UPI Žalec – prejemnica jabolka kakovosti 2020 za področje izobraževanja odraslih

CMEPIUS že 15 let – tradicionalno decembra – podeljuje nacionalne nagrade, tako imenovana jabolka kakovosti nosilcem projektov v okviru programa Erasmus+, ki izstopajo zaradi kakovostne zasnove in izvedbe. Letošnjo podelitev, na kateri so bile poleg jabolk podeljene tudi nagrade zlati kabel za najboljše projekte v programu eTwinning, smo spremljali preko profila na FB CMEPIUS. Vse tiste, ki ste podelitev nagrad zamudili, vabimo, da si jo ogledate tukaj.

Jabolka kakovosti je prejelo 8 nosilcev projektov, zlati kabel pa je bil podeljen 5 projektom. Vabimo vas, da si predstavitve letošnjih nagrajencev ogledate v posebni publikaciji.

Prejemnica jabolka kakovosti 2020 za področje izobraževanja odraslih je letos UPI Žalec s projektom Kombinirano učenje (Quality Blended Learning).

Rezultat projekta je visokokakovosten priročnik, ki skupaj z vsebinami na spremljajoči e-platformi predstavlja pregledno in praktično orodje za vse, ki se s kombiniranim učenjem srečujejo prvič ali le želijo nadgraditi svoje znanje. Narejen je po logiki izobraževanja odraslih »nič za njih brez njih« – tako so bili izobraževalci z različnih organizacij intenzivno vključeni v evalvacijske aktivnosti, kjer so se spoznavali z vsebino, hkrati pa tudi v času nastajanja orodja konstruktivno prispevali svoje mnenje. Projekt odlikuje tudi odlična diseminacija, ki je zaradi močne vpetosti UPI Ljudske univerze Žalec v slovenski prostor izobraževanja odraslih in vključevanja deležnikov v različne stopnje projekta dosegla domala vse organizacije, dejavne na tem področju.

(iz predstavitve)

Nagrajeni projekt je na letošnjem Letnem posvetu o izobraževanju odraslih predstavila Tina Baloh s sodelavci. Vabimo k ogledu videa.

Vsem nagrajencem čestitamo!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content