Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

19. 5. 2020

UIL vabi na seminar o novih partnerstvih v upravljanju izobraževanja med COVID-19

Mnogi člani Unescove svetovne mreže učečih se mest – GNLC po vsem svetu so morali zaradi koronavirusa hitro prilagoditi lokalno izobraževalno ponudbo. Z zaprtjem šol, zavodov za izobraževanje odraslih in učnih središč v skupnosti, nenadnim povečanjem spletnega učenja in učenja na daljavo ter z delnim ponovnim odprtjem izobraževalnih ustanov v posebnih okoliščinah so lokalne skupnosti in izvajalci izobraževanja in učenja spletli nova partnerstva. Sodelovati so začeli s ponudniki spletnega učenja, s podjetji in organizacijami, ki imajo na voljo digitalne vire, in še kom. Zaradi tega je prišlo do sprememb tudi pri upravljanju izobraževanja.

Da bi izmenjali poglede, praktične pristope in dobre prakse, člani mreže GNLC v sredo, 20. maja 2020, prirejajo seminar, ki ga organizira UIL. Seminarju, ki bo med 13. in 14. uro, se lahko pridružite z aplikacijo Zoom: https://zoom.us/j/889172374. Seminar bo v angleščini. Kratek opis in program spletnega seminarja najdete tukaj.

Vabimo vas še, da si ogledate spletne seminarje GNLC, ki jih pripravljajo vsako sredo do 10. junija, in video intervjuje s predstavniki Unescovih učečih se mest, v katerih so spregovorili, kako jim je uspelo zagotoviti, da se učenje med pandemijo ni ustavilo.

Vsem, ki ste zamudili spletni seminar, namenjen izobraževanju v zaporih med COVID-19, ki je bil prejšnji teden, je namenjena povezava do posnetka.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content