Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

21. 4. 2020

UIL ta teden pripravlja dva nova spletna seminarja

 

Unescov inštitut za vseživljenjsko učenje (UIL) napoveduje in vabi k udeležbi na dveh spletnih seminarjih o odzivu učečih se mest na COVID-19.

V sredo, 22. aprila 2020, med 13. in 14. uro pripravljajo seminar z naslovom Measures developed by cities for migrants and refugees during the COVID-19, na katerem bodo predstavili, kako so se mesta, ki gostijo migrante in begunce, odzvala na pandemijjo koronavirusa. Pridružite se jim v aplikaciji Zoom: https://zoom.us/j/626174989. Osnutek programa najdete tukaj. Seminar bo v angleščini.

V četrtek, 23. aprila 2020, med 14. in 15. uro pa vabijo na seminar o ukrepih frankofonskih mest med pandemijo. Dogodek, ki ga lahko spremljate v aplikaciji Zoom (https://zoom.us/j/409625790), bo v francoščini. Osnutek programa lahko preberete tukaj.

Seminarji niso namenjeni le članicam Unescove svetovne mreže učečih se mest – GNLC. K udeležbi vabijo vse, da delijo svoje izkušnje in se učijo iz izkušenj drugih.

Vabimo vas še, da preberete izkušnje različnih mest, si ogledate spletne seminarje GNLC in video intervjuje s predstavniki Unescovih učečih se mest, v katerih so spregovorili, kako jim je uspelo zagotoviti, da se učenje med pandemijo ni ustavilo.

Pridružite se spletnim seminarjem, ki jih bodo pripravili tudi v prihodnje. Napovedujejo jih vse tja do 28. maja.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content