Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

25. 5. 2020

UIL organizira seminar o strategijah okrevanja po pandemiji COVID-19

Člani Unescove globalne mreže učečih se mest – GNLC po vsem svetu so morali zaradi pandemije hitro prilagoditi lokalno izobraževalno ponudbo. Številne države in mesta začenjajo sproščati številne ukrepe, ki so jih sprejeli za zajezitev širjenje novega koronavirusa. Pozornost je sicer še naprej usmerjena v obvladovanje virusa, hkrati pa se je treba usmeriti tudi naprej. Pandemija je močno vplivala na izobraževalne sisteme, gospodarske trge in lokalne skupnosti. Pobude, usmerjene k okrevanju, so zato ključne.

Da bi izmenjali poglede, praktične pristope in dobre prakse o tem, kako oživiti izobraževanje in kar se le da oblažiti socialno in gospodarsko krizo po pandemiji, člani mreže GNLC v sredo, 27. maja 2020, prirejajo seminar. Pridružite se jim med 13. in 14. uro: https://zoom.us/j/169888490. Seminar bo v angleščini. Kratek opis in program spletnega seminarja najdete tukaj.

Oglejte si še druge spletne seminarje GNLC, ki jih pripravljajo vsako sredo do 10. junija. Vabimo tudi k ogledu video intervjujev s predstavniki Unescovih učečih se mest, v katerih so spregovorili, kako jim je uspelo zagotoviti, da se učenje med pandemijo ni ustavilo.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content