Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

8. 4. 2020

Udeležite se seminarja o družinskem učenju in podpori skupnosti med Covid-19

UNESCO Inštitut za vseživljenjsko učenje (UIL) vas vabi, da se jim danes, 8. aprila, pridružite na seminarju, ki ga pripravljajo na temo družinskega učenja in podpore skupnosti med Covid-19.

Številni po vsem svetu se soočajo s hudimi izzivi, ki jih prinaša pandemija koronavirusa. Ti izzivi pa prinašajo tudi priložnosti za družinsko učenje, podporo skupnosti in medgeneracijsko učenje. V okviru tega je mogoče raziskati, kako organizirati učinkovito družinsko učenje, česa se je vredno naučiti v teh negotovih časih in kakšne vloge lahko med drugim igrajo starši in stari starši.

Da bi izmenjali rešitve, razpravljali o načrtih ukrepov ob nepredvidljivih dogodkih in delili pristope k učenju na daljavo, člani Unescove svetovne mreže učečih se mest (GNLC) pripravljajo seminar, na katerega vabijo tudi ostale, ki niso člani te mreže. Zavedajo se namreč, da je zdaj pravi čas, da vsi skupaj delimo svoje izkušnje in se učimo drug od drugega.

Seminar, ki bo potekal v angleščini, se začenja ob 13. uri prek videokonferenčne platforme Zoom: https://zoom.us/j/333672953. Osnutek programa je objavljen tukaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content