Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

6. 9. 2021

Udeležite se prireditev v letošnjih Tednih vseživljenjskega učenja – TVU 2021

Petkova slovesnost v Lendavi vas je prav gotovo spodbudila, da v naslednjih petih tednih obiščete katero od prireditev v vašem okolju.

Letošnji TVU soustvarja 35 koordinatorjev. Skupaj z drugimi stalnimi ponudniki različnih oblik učenja bodo na številnih dogodkih po vsej državi – pričakujemo jih 6.000 – širili virus učenja med mladimi in odraslimi, že vključenimi in tistimi, ki še omahujejo in zato potrebujejo zgled in spodbudo.

Krovni temi – Učenje je življenje – naj krepi in radosti! – so dodane številne skupne teme, ki odgovarjajo na potrebe in duh časa. Pod koordinacijo ACS pa bodo tekle še skupne akcije treh gostujočih mrež/projektov: Dan za kakovost, Dnevi svetovanja za znanje in Spoznaj spretnosti – zaglej nove priložnosti!

Nekatere od zgoraj naštetih akcij omogočajo tudi povezovanje z drugimi kampanjami, ki bodo v jesenskem času tekle vzporedno, npr. Nacionalni mesec skupnega branja (8. september–10. oktober) ter Dnevi evropske kulturne dediščine in Teden kulturne dediščine (25. september–9. oktober).

Z letošnjimi TVU smo del slovenskega predsedovanja Svetu EU, kar tej promocijski kampanji daje še poseben pomen.

Želite spremljati, kaj vse se bo v naslednjih tednih dogajalo v TVU? Redno obiskujte spletno stran, predvsem pa vas vabimo na družbena omrežja TVU: FacebookTwitter in Instagram. Tam bo v naslednjih dneh kar vrvelo od barvitih in vsebinsko zgovornih objav!

Obiščite tudi katero od prireditev TVU 2021 in bodite del gibanja za vseživljenjsko učenje!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content