Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

12. 2. 2021

Trije tematski sklopi v letu 2021 – povabilo k spletni razpravi

Na decembrski konferenci predstavnikov nacionalnih podpornih služb EPALE so bili predstavljeni ambiciozni načrti za delo v letu 2021. Predstavili smo jih v e-Novičkah.

Eden od ciljev je ustvarjati, zbirati in promovirati kakovostne vsebine. Centralna podporna služba EPALE si prizadeva najti nove načine, kako kar najbolje doseči zastavljeni cilj, zato je namesto štirih osrednjih letnih tem, ki so si sledile druga za drugo, na tem področju uvedla novost: trije tematski sklopi bodo tekli vzporedno skozi vse leto. Teme, ki jih bodo člani skupnosti obravnavali z že uveljavljenimi pristopi (objavami v spletnih dnevnikih, s spletnimi razpravami, objavami virov, novic, dogodkov, intervjujev in glasila EPALE) v letu 2021, so:

  • Spretnosti za življenje in delo, ki opolnomočijo odrasle za učenje in aktivno udejstvovanje (krajše Spretnosti za življenje in delo)
  • Digitalna preobrazba in priložnosti kombiniranega učenja (krajše Digitalni preobrazba),
  • Vključujoče družbene spremembe za trajnost in pravičnost (krajše: Vključujoče družbene spremembe).

Vse tri teme so podrobneje predstavljene v spletnem dnevniku EPALE.

O tematskih sklopih za leto 2021 boste lahko razpravljali tudi v prvi letošnji spletni razpravi na EPALE, ki bo v četrtek, 9. marca, med 10. in 16. uro. Predstavitev v živo z uvodom v tematske teme 2021 bosta vodili Gina Ebner in Aleksandra Kozyra iz EAEA, pisno razpravo pa bosta usmerjali Claudia D’Eramo in Sara Saleri iz centralne podporne službe EPALE.

Ne zamudite priložnosti – udeležite se spletne razprave in povejte, česa si v letu 2021 želite!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content