Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

28. 9. 2018

Svečana podelitev potrdil o usposobljenosti novim mentorjem v programu PUM-O

V letu 2016 smo na ACS na pobudo Sektorja za vseživljenjsko učenje Direktorata za trg dela in zaposlovanje pri Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti razvili program Projektno učenje za mlajše odrasle (PUM-O). Namenjen je ranljivim skupinam mlajših odraslih, ki zgodaj opustijo šolanje, ali pa si niso pridobili ustrezne izobrazbe.

Med odločilnimi dejavniki, ki prispevajo k uspešnosti programa, je tudi mentorska skupina. Program Temeljnega usposabljanja za mentorje PUM-O (TUM PUM-O), ki ga razvija in izvaja ACS, jim omogoča, da si pridobijo osnovno znanje za delo z mladimi udeleženci. Pozneje ta osnovna znanja plemenitijo s prakso. Tako nastaja novo znanje, ki prispeva k udejanjanju koncepta vseživljenjskosti učenja, saj ga je mogoče uporabiti v različnih učnih okoljih z različnimi skupinami odraslih.

Dogodek, ki bo v petek, 28. septembra 2018, ob 10.30 v prostorih ACS, je posvečenem novim mentorjem in njihovim izkušenim kolegom. Na njem bomo novo usposobljenim mentorjem svečano podelili potrdila.

Oglejte si vabilo in program prireditve.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content