Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

4. 6. 2020

Starizem in vitalno podaljševanje življenja – multidisciplinarni pogledi

Sodelujoči v projektu Raziskovanje problema starizma in poslovnih priložnosti pri novih medicinskih tehnologijah, ki izboljšujejo zdravje in dolgoživost starejših ljudi sofinanciranem preko Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada in Republike Slovenije, v sodelovanju z ljubljansko Filozofsko Fakulteto Ljubljana, Celico d.o.o. in Društvom za vitalno podaljševanjem življenja Slovenije, organiziramo spletno konferenco Biti mlad sto let.

Prihod biomedicinskih tehnologij, ki pozitivno vplivajo na zdravje in dolgoživost starejših ljudi, lahko spremeni poglede na življenje v prihodnosti, demografska dejstva, zdravje in postavi nova etična vprašanja. Na konferenci se želimo s poglobljenimi razpravami osredotočiti na prepoznavanje zdravstvenih, naravoslovnih, socialnih in etičnih vidikov, ki bodo izoblikovali družbo prihodnosti in njenega človeka.

Mednarodna dvodnevna konferenca bo potekala preko Zooma 11. in 12. junija med 15. in 19. uro. Več informacij o dogodku z navedbo predavateljev je na voljo na spletnem naslovu https://podaljsevanje-zivljenja.si/konferenca-2020/.

Prijave sprejemajo na naslovu: https://podaljsevanje-zivljenja.si/registracija-za-konferenco/.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content