Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

4. 11. 2021

Spremljajte konferenco Resetting education and training for the digital age

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije (MIZŠ) ter Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) v sodelovanju z nekaterimi zavodi (ZRSŠ, ARNES, CŠOD) organizirata konferenco z naslovom Resetting education and training for the digital age.

Digitalna preobrazba poteka tukaj in zdaj in le vprašanje časa je, kdaj bo povsem prodrla v vse podsisteme naše družbe. Kako bomo sprejeli to spremembo, bo izjemno vplivalo na naš izobraževalni sistem – in obratno. Digitalna preobrazba prinaša drugačne, sveže in naprednejše izobraževalne instrumente, metode učenja in pristope, hkrati pa tudi številne pasti, izzive in dileme. V prihodnosti bo imela veliko vlogo tudi umetna inteligenca, zato je smiselno, da izobraževanje čim bolj izkoristi priložnosti, ki jih ta ustvarja.

Na spletni strani dogodka si oglejte namen konference, tematske sklope, predstavitve predavateljev in program.

D/ogodek, ki bo 8. in 9. novembra 2021 v GH Union v Ljubljani in ga pripravljajo v okviru slovenskega predsedovanja Svetu Evropske unije, bo sicer zaprtega tipa, vse panelne razprave in predstavitve pa bodo neposredno prenašali tudi preko spletne strani konference ter na socialnih medijih.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content