Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

11. 6. 2021

Spletna razprava skupnosti EPALE: Medijska pismenost za odrasle – zakaj je pomembna prav zdaj?

Pridružite se razpravi skupnosti EPALE, kjer bo v središču medijska pismenost pri učenju odraslih, tako s splošnih kot tudi praktičnih vidikov. Prispevajte svoja stališča in izkušnje o pomembnih temah, ki jih mora naslavljati izobraževanje o medijski pismenosti za učeče se odrasle.

Razprava se bo pričela z neposrednim prenosom diskusije, v kateri bosta sodelovali Anne Tastula, vodja projektov za medijsko pismenost pri fundaciji Kvs in urednica revije Elm Magazine, ter Heini Huhtinen, strokovnjakinja za komunikacije pri fundaciji Kvs ter glavna urednica revije Elm. Izpostavili bosta trenutne trende in delili svoje izkušnje s področja medijske pismenosti. Sledila bo pisna razprava, v kateri lahko sodelujete tudi vi.

Pisno razpravo in prenos v živo bo vodila Rute Baptista, vodja poklicnega razvoja eTwinninga pri mreži 32 evropskih ministrstev za izobraževanje European Schoolnet.

Na koncu pisne razprave ob 16. uri bodo strokovnjaki v živo povzeli ključne točke razprave.

Svoje misli in predloge lahko od torka, 8. junija, zapišete na stran za komentarje, kjer boste lahko v torek, 22. junija, med 10. in 16 uro spremljali tudi spletno razpravo.

Več informacij lahko preberete na spletni strani EPALE.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content