Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

23. 1. 2019

Soustvarjali smo nov promocijski video o platformi EPALE

Vabimo vas, da si ogledate zgodbe štirih uporabnic platforme EPALE, ki s svojimi prispevki dejavno soustvarjajo vsebine platforme, s pomočjo EPALE razširjajo novice in rezultate Erasmus+ projektov s področja izobraževanja odraslih, prebirajo različne vsebine, ki jim dajejo ideje in usmeritve za lastno strokovno delo, ter se aktivno vključujejo v dejavnosti, ki jih pripravlja Nacionalna podporna služba EPALE Slovenija.

Nacionalna podporna služba EPALE Slovenija, ki je pripravila ta kratek promocijski video, vabi, da se pridružite spletni skupnosti  izobraževalcev odraslih, v katero je vključenih  več kot 47.000 uporabnikov iz vse Evrope, ter soustvarjate vsebine platforme EPALE. 

Če še niste del skupnosti, se ji lahko pridružite tako, da ustvarite svoj uporabniški račun. Postopek je povsem brezplačen in preprost! S prijavo boste lahko dostopali do vseh vsebin, ki so objavljene na platformi, kreirali delovne skupnosti, komentirali prispevke in uporabljali iskalnik projektnih partnerjev in še kaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content