Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

6. 8. 2018

Sodelujte v natečaju za nagrado “Usposabljanje na delovnem mestu 2018”

V okviru letošnjega Evropskega tedna poklicnih spretnosti, Evropska komisija organizira natečaj za nagrado “Usposabljanje na delovnem mestu”, na katerem lahko sodelujejo mikro, mala in srednje velika podjetja, ki cenijo svoje delavce in podpirajo njihov razvoj.

Evropska komisija išče primere kakovostnih poklicnih programov poklicnega usposabljanja, ki jih mikro, mala in srednje velika podjetja zagotavljajo svojim zaposlenim. Namen nagrade je osveščanje o strokovnem usposabljanju na različnih stopnjah kariere in spodbujanje učenja, ki poteka prek začetnega izobraževanja, da bi podprla nadaljnje pridobivanje znanj in spretnosti za upravljanje kariernih prehodov in napredovanja.

Prijavitelji so lahko mikro, mala ali srednje velika podjetja, ki svojim zaposlenim omogočajo izpopolnjevanje in/ali pridobivanje novih poklicnih spretnosti, ter so dejavna na področju Evropske unije (ali državah članica) oziroma so članice EFTE.

Zmagovalci prejmejo:

  • prepoznavnost in čast;
  • nagrado “Usposabljanje na delovnem mestu” (umetniško/ročno delo)
  • povabilo k udeležbi na tretjem Evropskem tednu poklicnih spretnosti na Dunaju, Avstrija (8. in 9. november 2018) in kritje stroškov udeležbe (za predstavnika podjetja in enega od zaposlenih, ki je sodeloval v programu usposabljanja)
  • mednarodno vidnost na socialnih omrežjih Evropske komisije in spletni strani Evropskega tedna poklicnih spretnosti;
  • Predstavitev pobude na ustreznih evropskih platformah (npr. EPALE).

Več informacij in pogoje sodelovanje v natečaju najdete tukaj. Za sodelovanje je potrebno izpolniti obrazec, vlogo pa oddati do 20. avgusta 2018 (do 24.00).

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content