Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

17. 12. 2018

Sodelujte tudi vi, čeprav se posveta niste udeležili

Posvet Pomanjkanje kompetenc na trgu dela v Republiki Sloveniji za uspešno trajnostno gospodarsko rast v Državnem svetu je bil že prejšnji teden, v digitalnem okolju pa se je šele dobro pričel in se nadaljuje!

Polna dvorana Državnega sveta in več kot 900 udeležencev v digitalnem okolju, ki so v nekaj dneh obiskali preko 17.000 strani/vsebin, so zgovorni podatki, ki potrjujejo, kako je tema posveta pomembna za razvoj Slovenije.

Digitalno okolje posveta, ki je bilo vzpostavljeno na napredni in celovite platformi za sodelovanje in izobraževanje MiTeam, omogoča veliko več kot le ogled posnetkov dogajanja v dvorani. Glavni namen je spodbuditi izmenjavo mnenj in pogledov, sooblikovati zaključke in deliti zanimive informativno-izobraževalne vsebine.

Vabimo vas, da se nam pridružite vsi tisti, ki ste pripravljeni deliti svoje znanje in tesno sodelovati z drugimi somišljeniki pri graditvi nacionalnega stičišča znanja, zanimivih vsebin in partnerjev na področju kompetenc za trajnostno gospodarsko rast.

Registrirajte se v digitalno okolje in postanite del te prebojne skupnosti.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content