Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

24. 9. 2020

Septembrske e-Novičke ACS povzemajo pestro jesensko dogajanje

Tradicionalno v mesecu TVU e-Novičke Andragoškega centra Slovenije (ACS) prihajajo med bralce pozneje. 

Zadnje tedne se veliko dogaja – tako na ACS kot po vsej Sloveniji. Pripravili smo virtualno odprtje Tednov vseživljenjskega učenja (TVU) in prvi mednarodni dogodek preko platforme ZOOM, v 14 slovenskih mestih so bile prirejene Parade učenja, dogodki TVU tečejo še do 9. oktobra, Dnevi svetovalnih središč so na vrhuncu … O vsem tem pišemo v najnovejši številki naših e-Novičk.

Predstavljamo tudi številna glasila društev in združenj, opozarjamo na zbornik kazalnikov OECD Pogled na izobraževanje 2020 in Letni program izobraževanja odraslih za leto 2020, ki je bil sprejet že julija, spodbujamo pa tudi, da sodelujete v javni razpravi o predlogu Pravilnika o standardih in normativih za financiranje in izvajanje javne službe na področju izobraževanja odraslih, ki bo tekla do 5. oktobra.

Tudi tokrat ne spreglejte rubrike Kotiček je vaš in obeh blogov: Kaj je bilo med mojim dopustom najlepšega? ter Celostni pristop k vodenju skupine. Pa tudi prispevek Ne gre za boginjo zmage, ki je bil izvorno objavljen v Sobotni prilogi Dela, v rubriki Prejeli smo, je vreden branja.

Vse to in še veliko več lahko preberete v septembrskih e-Novičkah.

Naslednje e-Novičke izidejo sredi oktobra. Svoje prispevke posredujte najpozneje 5. oktobra na naslov e-novicke@acs.si.

Vabimo vas, da priljubljene objave delite na svojih spletnih družbenih omrežjih.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content