Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

12. 4. 2019

Rezervirajte si čas za konferenco o raziskovanju v vzgoji in izobraževanju

Pedagoški inštitut vabi na 4. znanstveno konferenco Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju: Mednarodni vidiki vzgoje in izobraževanja, ki bo 18. in 19. septembra 2019, v prostorih ZRC SAZU (Novi trg 2, 1000 Ljubljana).

Osnovni cilj nacionalne znanstvene konference je diseminacija rezultatov raziskav ter izmenjava izkušenj, identifikacija ključnih problemov, izzivov in ovir v vzgoji in izobraževanju ter spodbujanje in razvoj raziskovanja nasploh. Letošnja konferenca ima kot svoj cilj izpostaviti tudi mednarodni vidik vzgoje in izobraževanja, pri čemer pa, seveda, ostaja odprta za vse druge pristope in usmeritve.

Na konferenci bosta kot vabljena predavatelja sodelovala dr. Paul Stubbs z Ekonomskega inštituta v Zagrebu ter prof. dr. Pavel Zgaga s Pedagoške fakultete Univerze v Ljubljani.

Tudi letos bodo na konferenci podelili priznanja za najboljše doktorsko delo na področju raziskovanja vzgoje in izobraževanja, priznanje za izjemne dosežke na področju raziskovanja vzgoje in izobraževanja ter priznanje za življenjsko delo na področju raziskovanja vzgoje in izobraževanja.

Organizatorji konference ponovno vabijo k prijavi povzetka. Rok za prijavo je podaljšan do torka, 30. aprila 2019.

Več informacij o konferenci lahko najdete na spletni strani konference, podrobnejše informacij pa vam bo posredovala Ana Mlekuž (E: ana.mlekuz@pei.si, T: 01 4201 251).

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content