Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

31. 3. 2020

Rezervirajte si čas za konferenco o raziskovanju v vzgoji in izobraževanju

Pedagoški inštitut (PI), Slovensko društvo raziskovalcev na področju edukacije (SLODRE) ter Center Republike Slovenije za mobilnosti in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) vabijo na 5. znanstveno konferenco Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju, ki letos nosi podnaslov Medsebojni vpliv raziskovanja in prakse.  Konferenca bo potekala 9. in 10. septembra 2020 v prostorih Znanstveno raziskovalnega centra SAZU (Novi trg 2, Ljubljana).

Osnovni cilj nacionalne znanstvene konference je diseminacija rezultatov raziskav ter izmenjava izkušenj, identifikacija ključnih problemov, izzivov in ovir v vzgoji in izobraževanju ter spodbujanje in razvoj raziskovanja nasploh. Letošnja konferenca ima kot svoj cilj izpostaviti tudi medsebojni vpliv raziskovanja in prakse, pri čemer pa, seveda, ostaja odprta za vse druge pristope in usmeritve.

Na konferenci bosta kot vabljena predavatelja sodelovala dr. Sonja Rutar, iz Univerze na Primorskem, ter Ivan Lorenčič, ravnatelj mariborske II. gimnazije.

Organizatorji konference vabijo k prijavi samostojnega prispevka ali panelne razprave. Rok za prijavo je 6. april 2020.

Več informacij o konferenci lahko najdete na spletni strani konference, podrobnejše informacij pa vam bo posredovala Ana Mlekuž (E: ana.mlekuz@pei.si, T: 01 4201 251).

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content