Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

25. 10. 2019

Razpis za sofinanciranje inovativnih izobraževalnih projektov

Ste neprofitna organizacija in delujete na področju globalnega učenja ali inovacij v izobraževanju? Verjamete, da lahko izobraževanje spremeni svet okrog vas na boljše? Če je vaš odgovor da, vas v okviru projekta Bridge 47 vabijo k sodelovanju na razpisu za sofinanciranje inovativnih izobraževalnih projektov.

Projekta Bridge 47 – Building Global Citizenship financira EU, izvaja pa ga finska razvojna platforma NVO Fingo v sodelovanju s 15 evropskimi in globalnimi partnerji. Namen projekta je mobilizacija in opolnomočenje civilne družbe za prispevek k transformaciji na poti h globalni pravičnosti in odpravi revščine skozi globalno učenje.

Razpis vabi k prijavi sodelavce inovativnih in/ali eksperimentalnih projektov, ki dobo pomagali razumeti kako, olajšati transformativne spremembe skozi globalno učenje.

Prijavijo se lahko neprofitne organizacije, ki so ustanovljene v eni izmed naslednjih držav: Bolgarija, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Irska, Latvija, Nemčija, Slovaška, Slovenija in Škotska.

Rok za oddajo projektnih prijav je 18. november 2019. Oddate jih na naslov: subgranting@bridge47.org.

Natančne informacije najdete v angleščini v besedilu razpisa, poleg tega pa lahko najdete tudi obrazce za finančni in vsebinski del prijave in vse ostalo, kar je potrebno za prijavo (Narrative application template in Project budget template).

Pri prijavi vam bo v pomoč webinar, ki bo 29. oktobra 2019 od 14. do 15. ure (CET). Več informacij najdete v dokumentu o webinarju.

Za informacije vam bosta na voljo tudi koordinatorja razpisa: Jakub Žaludko (E: jakub.zaludko@bridge47.org) in Marjan Huč (E: marjan.huc@bridge47.org).

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content