Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

17. 9. 2018

Razpis Priznanja ACS za leto 2018

Andragoški center podeljuje Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih (Priznanja ACS) od leta 1997 z namenom, da bi izpostavili dobre učence in učitelje vseživljenjskega učenja, ki z učenjem osebnostno rastejo in/ali prispevajo k razvoju skupnosti. Z njihovim zgledom želimo spodbuditi vse tiste, ki še ne verjamejo, da znanje in povezovanje z ljudmi spreminja življenje na bolje.

Do danes smo našli 213 verodostojnih obrazov slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’, ki nas s svojo osebno zgodbo nagovarjajo k aktivnejši udeležbi v procese učenja in nas tako pozivajo k nadaljevanju lastnega razvoja.

Če ste v svojem okolju prepoznali posameznike, skupine, društva, ustanove, podjetja ali lokalne skupnosti, ki bi lahko bili odličen navdih ostalim, vas vabimo, da predlagate svojega kandidata ali kandidate.

Prijava je preprosta. Naša spletna stran nudi razpisno dokumentacijo, obrazec prenesete na svoj računalnik, ga izpolnite v Wordovi obliki, natisnete, podpišete in žigosate ter ga skupaj s prilogami v zaprti ovojnici s pripisom »Za Priznanja ACS 2018« pošljete na naš naslov Šmartinska 134a, Ljubljana.

Razpis bo potekal od 15. septembra do 14. oktobra 2018

Dodatne informacije nudi in vas podpira v procesu prijave: Darijan Novak (T: 01 5842 582, E: darijan.novak@acs.si).

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content