Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

27. 8. 2019

Profesionalizacija izobraževalcev odraslih – povsem novo usposabljanje

Ali kot izobraževalci odraslih vstopate v podjetja? Ocenjujete, da je pridobivanje vodilnih v podjetjih za sodelovanje zelo zahtevna naloga? Kako uspešni ste pri motiviranju zaposlenih za vključevanje v vaše programe? Znate udeležencem ponuditi točno to, kar potrebujejo? Ali ste že razmišljali o lastnem kariernem razvoju in o načinih, kako se soočati z mnogimi izzivi, ki jih prinaša vstop v realno delovno okolje? To je le nekaj vprašanj, na katera bomo odgovarjali na usposabljanju za učitelje, ki izvajate programe temeljnih spretnosti v podjetjih.

3-dnevno usposabljanje bo potekalo v dveh sklopih. Prvi sklop se bo odvijal sredi novembra, zaključni del usposabljanja pa je načrtovan v decembru.

Število mest je omejeno, zato si zagotovite svoje mesto na usposabljanju. Za prijavo in dodatne informacije se obrnite na Aljo Verdenik.

Brezplačno pilotno usposabljanje pripravljamo na  Andragoškem centru Slovenije v sklopu mednarodnega projekta Profi-Train.

Namenjen je profesionalizaciji učiteljev, ki poučujejo spretnosti na delovnem mestu.

V projektu Profi-Train, kjer sodeluje 7 evropskih držav, med njimi tudi Slovenija, so predvideni uporabni rezultati. Partnerji v projektu smo analizirali  stanje na področju usposabljanja učiteljev, ki poučujejo spretnosti na delovnem mestu, in pripravili priročnik za samostojno učenje. Razvili smo program usposabljanja za učitelje, pripravljamo pa tudi Evropski vodnik o pomenu in načinih usposabljanja temeljnih spretnosti zaposlenih na delovnem mestu. Poudarek bo na razvoju prenosljivih in gibkih načinih usposabljanja učiteljev, ki poučujejo spretnosti na delovnem mestu – v smeri njihove profesionalizacije. Več o projektu lahko preberete tukaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content