Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

11. 5. 2020

Prispevajte svojo zgodbo v skupnost EPALE

Od izbruha epidemije koronavirusa so se naša življenja močno spremenila. Prisiljeni smo se bili prilagoditi novim razmeram in novim načinom dela od doma.

Izobraževalci odraslih se trudimo, da bi razvili inovativne rešitve za poučevanje na spletu, učenje na daljavo in e-učenje, hkrati pa spodbujamo učeče se, da bi te nove oblike učenja uporabljali.

V skupnosti EPALE se zavedamo, da je prav zdaj čas, da se izobraževalci odraslih povežemo, delimo izkušnje in motiviramo ter navdihujemo tudi druge.

Vabimo vas, da delite svojo zgodbo in izkušnjo, kako ste se spopadli z izzivi tega novega okolja za usposabljanje in kako ste podpirali svoje učence. Zapišite, kaj vas motivira, kakšna so vaša prizadevanja, da bi nadaljevali z učnim procesom, ter kakšne so priložnosti za e-učenje, spletno poučevanje in virtualno mobilnost. Opišite, kako je epidemije koronavirusa vplivala na vas in vaše delo. 

Kako lahko sodelujete?

Izpolnite obrazec, pošljite ga na naslov helpdesk@epale-support.eu (sporočilo naslovite “COMMUNITY STORIES” ter dodajte svoje ime in priimek, na primer: “COMMUNITY STORIES Ana Novak”), priložite svojo fotografijo, fotografijo vaše organizacije ali fotografijo, ki ponazarja vašo zgodbo.

Zapis lahko pripravite v slovenskem jeziku ali katerem koli drugem jeziku EU.

Vaše zgodbe bodo objavljene v posebni rubriki, ki bo dostopna ne platformi, priložili pa ji bodo tudi kartico z vašo fotografijo.

Vse zgodbe skupnosti bodo zbrane v “Knjigi zgodb”, ki bo oblikovana in izdana v PDF obliki. Predstavljana bo na enem od dogodkov EPALE, hkrati pa objavljana tudi na platformi in kanalih programa Erasmus+.

Podrobnosti lahko preberete tudi na portalu EPALE.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content